HAZIRAN 2017
Halter Şampiyonası Öncesi Başkan Cabbar'a Ziyaret
20 Nisan 2017

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun 21-22-23 Nisan tarihleri arasında Konya’da düzenleyeceği Halter Şampiyonası’nda Kayseri’yi İlçemiz Dev Ali Spor Kulübü sporcularından Mehmet İsmail Yavuz temsil edecek. 64 sikletinde turnuvaya katılacak olan hemşerimizin dereceye girmesi durumunda Milli takıma seçilme hakkı kazanmış olacak.

Turnuva öncesi Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret eden Yavuz, desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Cabbar da “Kayseri’yi temsil ederek turnuvaya katılmak bile önemli bir başarı göstergesidir. İnşallah Mehmet Yavuz kardeşimizin dereceye girerek, milli takıma seçilmesini can u gönülden arzu ediyorum” diyerek başarılarının devamını diledi.