HAZIRAN 2017
Başkan Cabbar'dan Develi Spora Destek
4 Ocak 2015

Amatör Süper Ligin İkinci Yarısın ilk maçı olması dolayısıyla Başkan Cabbar Develi Spora desteklerini bildirmek için Demir Sporla olan karşılaşmalarını izledi.

Soyunma Odasında Develi Spor Oyuncularını ziyaret eden Başkan Cabbar, oyunculara tek tek başarılar diledi. Daha sonra maç başlamadan önce Başkan Cabbar orta hakeme ve takım kaptanlarına çiçek taktim ettikten sonra tribündeki yerini aldı. Kulüp yöneticileri Başkan Cabbar’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. “Develi Spor Develimizi spor arenasında temsil eden önemli bir takımımız, onların başarısı bizim başarımızdır. Her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” diyen Başkan Cabbar’a Develi Spor da 4-0’lık bir galibiyet kazanarak başarılarını ithaf ettiler. Develi Sporun gollerinden 3 tanesini Gökhan 1 tanesini ise Tolga kaydetti.