NISAN 2017
Başkan Cabbar'dan Teşekkür Mesajı
18 Nisan 2017

Türkiye tarihinde sekizinci kez yapılan halk oylamasının sonuncusu 16 Nisan Günü halkımızın %90’lara varan katılımıyla, hem Develimizde hem ülkemiz genelinde huzur ve kardeşlik içerisinde tamamlanmıştır.

Türkiye'nin geleceği açısından son derece önemli olan bu oylamanın sonucu olan EVET Türkiye için yeni bir miladın başlangıcı oldu. Aziz Milletimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine EVET dedi. Alınan sonuçla millet kazandı, Türkiye kazandı. Alınan sonucun ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Develimiz de bu yükselişe %75 oranında EVET diyerek iradesini ortaya koymuştur. Yaptığımız mahalle ziyaretleri vb. buluşmalarda teveccühlerini esirgemeyen ve bunu sandıkta da gösteren hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca referandumun huzur ve güven içinde geçmesini sağlayan asayiş, kolluk görevlileri ve kamu çalışanlarına da teşekkür ederim. Daha güzel Türkiye için birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ilelebet devam etmesini diliyorum. Referandum sonuçların ülkemize, Kayseri’mize ve Develi’mize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Mehmet CABBAR