TEMMUZ 2017
Hizmet-İş Sendikasıyla Sözleşme Yapıldı
31 Aralık 2014

Hizmet-İş Sendikasıyla Develi Belediyesi’nin sözleşmesi Başkan Cabbar’ın imzasıyla yapıldı.

Develi Belediyesi kadrolu işçilerinin sosyal hakları, çalışma şartları ve uygulanacak zamlar olmak üzere en ince ayrıntısına kadar hazırlana sözleşme, Başkan Cabbar’ın Hizmet-İş Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir’in ve Belediye İşçilerinin huzurunda imzalamasıyla hayata geçirildi. Develi Belediyesiyle çalışmanın kendileri için büyük bir kolaylık olduğunu ve çalışma şartlarının ortalamanın üstünde olduğunu belirten Şube Başkanı Özdemir’e Başkan Cabbar teşekkür ederek “Personelimize ve hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Belediyemizin başarısı personellerimizin başarısına bağlıdır. Bu hususta yaptığımız bu sözleşmenin personelimizin başarılarını artırmasını diliyorum” dedi.