AĞUSTOS 2017
Develi Belediyesi ile İMKB Fen Lisesi Arasında Protokol
4 Nisan 2017

Develi Belediyesi ile İMKB Fen Lisesi Müdürlüğü arasında yapılan eğitim, bilim, sosyal, spor, sanat ve kültürel alanlardaki işbirliği protokolü Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın makamında imzalandı.

Fen Lisesinde eğitim-öğretim gören öğrencilerin eğitim, bilim, sanat, spor, ve kültürel projelerine, kültür merkezi, konferans salonu, spor salonu gibi tesisleri temin edecek olan Develi Belediyesi ayrıca, öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak sunumlar yapıp öğrencilerin yapacağı projelerde de öğrencilere danışmanlık hizmeti verecek. Yatırımların en güzeli ve en kutsalının eğitime yapılan yatırım olduğunu belirten Başkan Cabbar “Okul Müdürümüz Sabri Güneysu hocamla imzalamış olduğumuz protokol ile inşallah gençlerimizin gelişimine katkı sunacak projeleri hayata geçireceğiz” dedi. Okul Müdürü Sabri Güneysu da Başkan Cabbar’a gösterdiği ilgi ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.