EKIM 2017
Başkan Cabbar'dan Denetim Komisyonuna Ziyaret
30 Mart 2017

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 5393 sayılı Belediye Kanunun 25. Maddesine istinaden Develi Belediyesinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetlenmesi için seçilen 4 kişilik denetim komisyonunu ziyaret etti.

Ocak ayında Komisyona seçilen Belediye Meclis Üyelerinden; Kamil Müderrisoğlu, Adnan Sezer, Celal Bayar ve Nejla Keleş Develi Belediyesine ait 10 birim müdürlüğünün (Destek Hizmetleri, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler, Mali Hizmetler, Strateji Geliştirme, Temizlik İşleri, Yazı İşleri ve Zabıta Müdürlüğü) 2014 yılı çalışmalarını, kararlarını ve harcamalarını Mart ayı sonuna kadar inceleyip raporlarını Meclis Başkanlığına sunacaklardır. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Denetim Komisyonunun çalışmalarında sona gelindiğini belirterek “Denetleme çalışmaları şeffaf bir şekilde tamamlanmıştır. Bu hususta yoğun gayret gösteren denetim komisyonu ekibimize bir kez daha teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.