EKIM 2017
Develi "Dede"sini Hakka Uğurladı
30 Mart 2017

Develi’nin “Dede” diye hitap ettiği, AK Parti Eski Milletvekili Salih Kapusuz’un ağabeyi Mehmet Kapusuz Hakka uğurlandı.

76 yaşında vefat eden Mehmet Kapusuz’un cenazesine Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sami Dedeoğlu, İsmail Tamer, Develi Kaymakamı Murat Duru, Melikgazi Belediye Başkanı hemşerimiz Memduh Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve çok sayıda Develili katılarak merhuma son görevlerini yerine getirdiler. Merkez Çarşı Camiinde kılınan merhumun cenazesi daha sonra Şehir Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi. Zamanının büyük bir kısmını Develi Belediye binasında geçiren ve Belediye personelinin çok sevdiği Mehmet Kapusuz’un vefatından derin üzüntü duyduğunu belirten Başkan Cabbar “Dedemize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.