EKIM 2017
İlçe Güvenlik Danışma Kurlu Toplantısı Yapıldı
29 Mart 2017

Develi Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı, Develi Kaymakamı Murat Duru’nun önderliğinde Kaymakamlık binası toplantı salonunda yapıldı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da olmak üzere Develi’deki resmi kurum ve kuruluşların yetkililerinin yanı sıra sivil toplum örgütleri ve oda temsilcilerinin de katıldığı toplantı öncesinde Develinin Türkiye ortalamasının çok üzerinde emniyete sahip olduğunu belirten Kaymakam Duru “Her platformda söylediğim gibi Develimiz tam bir huzur kentidir. Vatanına, mukaddesatına sahip çıkan insanlarımızın daha da yaşam kalitelerini artırmak için yaptığımız toplantının İlçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. “İnsanın olduğu yerde huzur ve mutlulukla birlikte sorun da mevcuttur” diyerek sözlerine başlayan Başkan Cabbar, kamu güvenliğinin artması için başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere herkesin kolluk güçlerine yardımcı olmaları gerektiğini vurguladı.

Toplantı başta Emniyet Müdürlüğü olmak üzere kurum ve kuruluşların güvenlik anlamında ne gibi tedbirler aldığı ve önümüzdeki süreçte neler yapılabileceğini anlatarak istişare etmesiyle devam etti.