EKIM 2017
Başkan Cabbar'dan 0-18 Yaş Aile Eğitimi Programına Ziyaret
23 Mart 2017

Develi Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğüyle birlikte yürüttüğü “0-18 Yaş Aile Eğitimi” programları tüm hızıyla devam ediyor.

Fatih İlkokulu içerisinde 7-11 yaş grubu eğitimine katılan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, yürütülen eğitim müfredatıyla ilgili bilgiler aldı. Göreve başladığından bu yana bu eğitimlerin devam etmesi için gayret gösteren Başkan Cabbar “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın daha sağlıklı ortamlarda büyümesi için yürüttüğümüz bu projenin hayati öneme sahip olduğunu düşünüyorum. Bu projede emeği olan herkese bir kez daha teşekkür ediyor, ailelerimize de göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Sonrasında kursiyerlerle muhabbet eden Başkan Cabbar mayıs ayı içerisinde de toplu sertifika töreni yapılacağı haberini verdi.