TEMMUZ 2017
Dedeoğlu ve İlçe Teşkilatı Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor
22 Mart 2017

AK Parti Kayseri Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte Develideki mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Millidere, Ayvazhacı, Çöten, Yeşilyurt, Şahmelik, Hüseyinli ve Yenice Mahallelerini ziyaret eden Vekil Dedeoğlu ve beraberindeki İlçe teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum hakkında bilgilendirme toplantıları düzenleyerek, mahalle sakinlerinin akıllarında bulunan sorulara cevaplar verdiler. Mahalle ziyaretleri esnasında Başkan Cabbar, 2017 yılında mahallelere yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgiler vererek Başkanlık sisteminin ülkedeki istikrarı güçlendireceği vurgusunu yaptı. Gittikleri her mahallede yoğun ilgiyle karşılanan Vekil Dedeoğlu ve İlçe teşkilatı teveccühlerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti.