HAZIRAN 2017
Develi Emniyetine 3 Adet Araç Hibe Edildi
13 Mart 2017

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sami Dedeoğlu ve İsmail Emrah Karayel, beraberindeki Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develililerle ikisi Develi Emniyet Derneğinden biri ise Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hibe edilen araçların açılışı için Emniyet Müdürlüğü önünde bir araya geldi.

Develinin araç noktasında Kayserinin en rahat ilçeleri olduğunu belirten Başkan Cabbar ve Kaymakam Duru bu hizmetlerin Develiye getirilmesinde emeği geçen Kayseri Milletvekillerine özellikle de Sami Dedeoğlu’na teşekkürlerini iletti. Sami Dedeoğlu ise konuşmasında kazandırılan araçların Develi asayişine önemli katkı sunacağını belirterek, bu hususta fedakârlık gösteren Emniyet Derneği esnaflarına teşekkürlerini iletti. Araçlar Vekil İsmail Emrah Karayel’in dua etmesinin ardından kurdeleleri kesilerek hizmete açıldı.