NISAN 2017
Vekillerden Esnaf Ziyareti
10 Mart 2017

Kayseri AK Parti Milletvekilleri Sami Dedeoğlu ve İsmail Emrah Karayel beraberindeki Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve İlçe teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Cuma Namazını Çarşı Caminde kıldıktan sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen vekiller hasbihal ederek istek ve şikayetlerini dinledi. Vekil Dedeoğlu Develililere 150 yataklı yeni devlet hastanesinin ihalesinin bittiği müjdesini vererek, kanalizasyonu olmayan köylerin de en kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi. Bu yatırımların devam edebilmesi için istikrarın çok önemli olduğunu vurgulayan Dedeoğlu, bu sebeple 16 Nisan’da Develinin güçlü bir şekilde “evet” demesi gerektiğini vurguladı. Bir hukukçu olarak Vekil Karayel ise Başkanlık sistemi ile ilgili soruları yanıtlayarak yeni sistemin koalisyonlara fırsat vermeyerek ülkeyi çok daha ileri bir seviyeye taşıyacağını belirtti. Başkan Cabbar’a ve İlçe teşkilatına mihmandarlıklarından ötürü teşekkürlerini ileten vekiller en kısa zamanda tekrar tekrar ziyaret edeceklerini belirtti.