AĞUSTOS 2017
Minikler İçin Kuran'a Geçiş Merasimi Yapıldı
9 Mart 2017

İlçemiz müftülüğü tarafından yürütülen 4-6 yaş Kuran Kursunda eğitim gören öğrencilerin Kuran okumaya başlamalarından dolayı Kadın ve Gençlik Merkezindeki merasime ilçe protokolü de katılarak miniklerin sevincine ortak oldular.

Neşeli Bulutlar Sınıfı öğrencilerinin Kuran’a geçmesinden dolayı yapılan merasimde minikler Kuran ve ilahiler okuyarak aldıkları eğitimi başarıyla sonuçlandırdıklarını velilere ve misafirlere gösterdi. Miniklerle pasta keserek onların heyecanına ortak olan velilerin ardından, ilçe protokolü Kuran okumaya başlayan öğrencilere “Ben Kurana Geçtim” tacı taktı. Milli ve manevi değerlerine sahip bir neslin yetiştiğini belirterek emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Develi Kaymakamı Murat Duru’nun akabinde konuşma yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Yavrularımız için böylesi bir merasime katılmak ve onların sevincine ortak olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yavrularımızın gerek Kuran okumaya başlamaları gerekse temel İslami bilgileri öğrenmeleri, geleceğimiz olan yavrularımız için hayati bir öneme sahiptir. Bu hususta emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyor, yavrularımızı ve ailelerini de göstermiş oldukları gayretten dolayı tebrik ediyorum” diyerek miniklerin bir ömür boyu Kuranı ellerinden düşürmemeleri niyazında bulundu. Programdan sonra İlçe protokolü ve veliler miniklerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.