HAZIRAN 2017
Başkan Cabbar 8 Mart Kadınlar Günü Etkinliğinde
8 Mart 2017

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kadın ve Gençlik Merkezinde Develi Belediyesinin katkılarıyla İlçemiz kadınlarına yönelik program düzenlendi.

Programı ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Cabbar “Tarihimizde olduğu gibi kadınlarımız emekleri, gayretleri ve sevgileriyle insanlığın içindeki umudu yeşertmeyi başarabilmişlerdir. Özellikle de anne oluşlarıyla da en büyük saygıyı hak eden kadınlarımız bizlerin en büyük veli nimetidir. Bizler kadınlarımızı sadece bir günde değil, bütün zamanlarda kıymetlerini bilmeli onların hayat mücadelelerinde her daim destekçileri olmak zorundayız” diyerek hem kadınlar günü münasebetiyle hem de doğum günü olması nedeniyle eşi Perihan Hanıma çiçek takdim etti. Kadınlar Günü münasebetiyle kurulan ve İlçemiz kadınlarının büyük rağbet gösterdiği Hanımeller Pazarını da gezen Başkan Cabbar günlerini tebrik ederek hayırlı ve bol kazanç dileklerini iletti. Başkan Cabbar’ın programdan ayrılmasının ardından İlçemiz kadınları düzenledikleri eğlencelerle günlerini kutladı.