NISAN 2017
YGS Öncesi Öğrencilere Bilgilendirme Semineri
7 Mart 2017

KAYMEK ve Develi Belediyesinin katkılarıyla Develi Kadın ve Gençlik Merkezinde YGS öncesi sınava girecek öğrencilere bilgilendirme semineri yapıldı.

Eğitimci-Yazar Oğuz Saygın’ın gerçekleştirdiği sunuma Develi protokolü ile birlikte farklı okullardan çok sayıda öğrenci katıldı. Moral ve motivasyon yükseltici sunumunun ardından Develi Protokolü de söz alarak hafta sonu yapılacak olan sınav öncesi öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Program sonunda etkili sunumundan dolayı Eğitimci-Yazar Oğuz Saygın’a teşekkür plaketi takdim eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “İnşallah bu sınavdan yavrularımız hayırlı neticeler alarak hem geleceklerine güzel bir yatırım yapmış olacaklar hem de Develimizi eğitim seviyesi anlamında daha yükseğe taşımış olacaklar” temennisinde bulundu.