EKIM 2017
Dedeoğlu ve İlçe Teşkilatından Mahalle Ziyaretleri
6 Mart 2017

AK Parti Kayseri Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte Develide mahallelere ziyaretlerde bulundu.

Bakırdağı, Kılıçkaya, Sarıkaya, Saraycık, Eşelik, Dereşimli, Köseler, Y. Künye, A. Künye, Yaylacık ve Çataloluk Mahallelerini ziyaret eden Vekil Dedeoğlu ve beraberindeki İlçe teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum hakkında bilgilendirme toplantıları düzenleyerek, mahalle sakinlerinin akıllarında bulunan sorulara cevaplar verdiler. Mahalle ziyaretleri esnasında Başkan Cabbar, 2017 yılında mahallelere yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgiler vererek Başkanlık sisteminin ülkedeki istikrarı güçlendireceği vurgusunu yaptı.