AĞUSTOS 2017
AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
5 Mart 2017

Kayseri İl danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın katılımıyla yapıldı.

Kadir Has Kongre Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu, Hülya Nergis, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “AK Parti Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çok ciddi demokrasi mücadelesi verdi. İnşallah bu yükseliş 16 Nisan Referandum sonrası da devam edecektir” dedi. Toplantı sonrasında değerlendirmede bulunan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Şölen havasında geçen bu toplantımız, ülkemizde istikrarı içine sindiremeyenlere çok ciddi mesajlar vermiştir. İnşallah 16 Nisan Referandumu sonrasında bu birlik beraberliğimiz, ve istikrarımız daha da güçlenerek devam edecektir” diyerek “Her şey Güçlü Türkiye İçin” mesajını verdi.