EYLÜL 2017
Kurumlardan 2017 Yatırımları İçin Başkan Cabbar'a Ziyaret
3 Mart 2017

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 2017 yılı Develi’ye yapılacak yatırımlar hususunda kurumlarla görüşmelerine devam ediyor.

DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Zeki Özdoğru ile birlikte teknik ekibini makamında ağırlayan Başkan Cabbar, DSİ olarak Develi’ye yapılabilecek yatırım ve faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu. Sonrasında Kayseri-Gaz Develi Yetkilisi Olgun Odyakmaz ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Özlem Acur’u makamında ağırlayan Başkan Cabbar, Kayseri-Gaz’ın 2017 yılı yatırım ve faaliyetleri hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulundu. Bütün gayretin daha güzel bir Develi için olduğunu belirten Başkan Cabbar 2017 yılının yatırımlar yılı olduğunu belirterek bu hususta istişarelerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.