NISAN 2017
Başkan Cabbar'dan Kayserispor'a Destek
2 Mart 2017

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Kayseri’mizin Süper Ligde mücadele eden takımı Kayserispora destekleri devam ediyor.

Kayserisporun bu akşam saat 20:30’da Kayseri Kadir Has Stadında Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Fenerbahçe ile yapacağı maç dolayısıyla sosyal medyadan tüm Develilileri Kayserispora destek vermeye davet eden Başkan Cabbar, ayrıca maça gidecek olan Develililerin ulaşım sıkıntısı çekmemesi için İlçe Meydanından da ücretsiz servis kaldırılmasını temin etti. Kayserispor taraftarlarını yola çıkarken ziyaret eden Başkan Cabbar’a Kayserispora gönül vermesinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek en güzel şekilde takımlarının destekçileri olacaklarını belirtti.