ARALıK 2017
Develi Belediyesi Kayak Sporcularından Bir Başarı Daha
22 Şubat 2017

Bursa Uludağ’da düzenlenen Okullar Arası Snowboard Türkiye Şampiyonası dün itibariyle tamamlandı.

Toplamda 40 sporcunun katıldığı turnuvada Develi Belediyesi kayak Sporcularından Furkan Aksar ve Kazım Özkan Özenç üçüncülük elde ederek Develi Belediyesi Kayak Kulübüne bir başarı daha kazandırdılar. Uzun slalom yarışları sonucunda elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları arayarak tebrik eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develi Belediyemizin sporcuları kayak sporu başta olmak üzere, bir çok spor dalında önemli başarılara imza atmışlardır. Türkiye çapında düzenlenen bu turnuvada da başarı gösteren yavrularımızı bir kez daha tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.