HAZIRAN 2017
Vali Kamçı'dan Develi Ziyareti
21 Şubat 2017

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde İlçemiz mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

İlçemizi ziyaret kapsamında Vali Kamçı, ilk olarak Develi Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Jandarma Komutanı, ilçe Emniyet Amiri ile daire amirleri ve personel tarafından karşılanan Vali Kamçı, kaymakamlıkta ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında Kaymakam Murat Duru’dan detaylı bilgi aldı. Sonrasında Develi Belediyesi’ni de ziyaret eden Vali Kamçı, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’dan Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretinden sonra Vali Kamçı, Develi Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi olan “Kitap ve Oyuncak Kumbarasına” kitap ve oyuncak attı.

Daha sonra Kadın ve Gençlik Merkezinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Kamçı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde gerçekleştirilen bu buluşmaların mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmek, muhtarların dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek süratle çözüm üretmek amacını taşıdığını ifade etti. Muhtarların talep ve sorunlarına hızla çözüm üretmek amacıyla Develi’de düzenlenen toplantıya, Vali Kamçı, Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Kamçı, sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Toplantı, muhtarların mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmesi ile devam etti. Sıcak ev sahipliğinden dolayı Başkan Cabbar’a teşekkürlerini ileten Vali Kamçı toplantının verimli geçtiğini belirterek hizmetlerin aksamadan koordineli bir şekilde devam edeceğini belirtti. Başkan Cabbar’da nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Kamçı’ya teşekkür ederek Develi kamışından yapılmış hasır sepet ve kilim hediye ederek tüm Develililer adına şükranlarını iletti. Toplantının sonunda Vali Kamçı muhtarlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.