AĞUSTOS 2017
Eski Bakan Suat Kılıç'tan Belediyemize Ziyaret
24 Aralık 2014

Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç Develi Belediyesini ziyaret etti.

Civar İlçelerin Ak Parti teşkilatının da katıldığı ziyarette Başkan Cabbar, Milletvekili Suat Kılıç’ı makamında ağırladı. Başkan Cabbar ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra yapılan çalışmalardan ve projelerinden bahsetti. Özellikle eğitim alanında yapılan çalışmalarla ilgilenen Kılıç “Kampüs yerini gezdim gördüm, hedefinizin üniversite olması hiç şaşırtıcı değil. Çünkü Develi bu potansiyele sahip güçlü ve dinamik bir ilçemiz. Ayrıca benim dönemimde kapalı spor salonunun restorasyonu istenmişti. Ben Develimiz dışarıda çok bilinen meşhur bir ilçemiz o yüzden orasına ikinci bir kapalı spor salonu yapılmalı talimatını vermiştim.” diyerek Develiyle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Başkan Cabbar da “İnşallah siz büyüklerimizin destek ve teşvikleriyle Develimize yeni ve güçlü projeler ve hizmetler kazandıracağız. Bu anlamda ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür eder tekrarını en kısa zamanda yine bekleriz” diyerek misafirperverliğini gösterdi.