MAYıS 2017
Kanalizasyon Çalışmalarında Müjde
15 Şubat 2017

Değişen Büyükşehir yasası ile birlikte mahalle statüsüne dönüşen köylerdeki kanalizasyon çalışmalarında 9 köyün kanalizasyon inşaat yapım ihalesinin Mart ayında yapılacağı belirtildi.

Soysallı, Çayırözü, Kulpak Mahallelerinin 7 Mart, Gümüşören Mahallesi 8 Mart, Karacaören, Sarıca Mahalleleri 9 Mart ve Yaylacık, Saraycık, Sarıkaya Mahallelerinin 13 Mart’ta inşaat yapım ihalelerinin tamamlanacağını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Mahalle statüsüne dönüşen köylerimizin kanalizasyon çalışmalarında önemli bir aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Bizleri kırmayarak bu yılki yatırım programına köylerimizdeki kanalizasyon çalışmalarını da dahil eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik’e bir kez daha şahsım ve tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyor, şimdiden Develimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.