NISAN 2017
Güvenli Okul Yolu Toplantısı Yapıldı
15 Şubat 2017

Güvenli Okul Yolu toplantısında Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Barış Salgar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Sarıkaya, Okul Aile Birliği Temsilcisi Seyit Ahmet Gürbüz, servis şoförleri ve Firma sahipleri Ayhan Yıldırım Anadolu Lisesinde bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan velilerden gelen şikâyetler üzerine servis şoförlerine kurallara uymaları hakkında uyarılarda bulunurken Develi Kaymakamı Murat Duru da en küçük ihmalkârlığın ve dikkatsizliğin çok büyük sorunlara neden olduğunun altını çizdi. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise konuşmasında ‘‘Araç trafiğiyle ilgili gerekli takipler yapılıyor ama sizlerin de çocukları indirip-bindirirken kendi çocuğumuza gösterdiğimiz hassasiyeti bizlere emanet olan çocuklar içinde gösterdiğiniz zaman aman ben inanıyorum ki hiçbir problem kalmayacaktır” dedi.

Toplantıda Servis şoförlerine de söz verilerek istek ve şikâyetleri dinlendikten sonra toplantı okul servislerinin karıştığı trafik kazaları ve kurallara uymayan şoförlerin maddi ve manevi anlamda nasıl duruma düştükleri hakkında yaşanmış olaylar hakkında örnekler verilerek son buldu.