NISAN 2017
Başkan Cabbar'dan Belediye Çalışmalarıyla İlgili Bilgilendirme Sunumu
15 Şubat 2017

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar belediye meclis üyeleri AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, İlçe yönetimi ve Kayseri İl Yönetiminden Develi koordinatörleri Mehmet Karakaya, Avukat Ramazan Bedir ve Ahmet Akdemir ile dün akşam Kadın ve Gençlik Merkezinde bir araya geldi.

Başkan Cabbar 33 aylık Develi Belediye Başkanlığı görevinde yapmış olduğu çalışmalar hakkında meclis üyeleri ve AK Parti yönetimindeki katılımcılara sunum gerçekleştirirken ayrıca 2017 yılında yapacağı hedefleri ve Büyükşehir Belediyesi Mustafa Çelik’ten Develi için taleplerini sıralamasının ardından sunumunu sonlandırdı. Başkan Cabbar ‘‘ Bugüne kadar yapılan çalışmalarda emeği geçen tüm Develi Belediye personelime teşekkür ediyorum. 33 aylık sürede yaptığımız hizmetlerimiz kış sezonunun bitmesinin ardından daha da büyüyerek devam edecektir. Develimizle ilgili yapılacak olan çalışmalarımızı sizlerle istişare edip sonrasında ise böylesi sunumlarla bilgilendirme toplantıları yapacağız. Bu anlamda fikri ve sözü olan herkesi de dinleme fırsatı yakalamış olacağız” diyerek planlı bir şekilde hareket edilmesine vurgu yaptı.