EKIM 2017
Başkan Cabbar'a Ziyaretler
14 Şubat 2017

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, gün boyunca kurum müdürlerini makamında ağırlayarak Develi üzerine istişarelerde bulundu.

Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Papak’ı makamında ağırlayan Başkan Cabbar Develi üzerine hasbihal ettikten sonra gazeteci Erdinç Teğmen ve kişisel gelişim uzmanı Aslıhan Özgenur Özer’le gündemde yaşanan gelişmeler ve Develi ile ilgili istişarelerde bulundu. Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Muhammed Burak Yücel ve İlçe Tarım Müdürü Murat Hodul’la da Develi üzerine sohbetler edip istişarelerde bulunan Başkan Cabbar’ın son misafiri kızı Fatma Zehra oldu. Develi Müftülüğünce 0-6 yaş grubu arasındaki çocukların Kuranı Kerim öğrenmesi içilen yürütülen kurslarda Kuran öğrenmeye başlayan Fatma Zehra da müjdeyi Başkan Cabbar’ın makamına gelerek verdi.