HAZIRAN 2017
Hanımellerden Askerlere Ziyafet
8 Şubat 2017

Her Cumartesi günü Kadın ve Gençlik Merkezinde Hanımeller Pazarı adı altında faaliyet yürüten İlçemiz ev hanımları, İlçemizdeki askerlere ev yemekleri yaparak her zaman destekçileri oldukları mesajını verdiler.

Develi Kaymakamı Murat Duru ve Develi Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah İslamoğlu, Develi Garnizon Komutanı Yasin Demiralp ve Jandarma Komutanı Mustafa Mangar’ın da eşleriyle birlikte katıldığı yemek programı devlet-millet dayanışmasının güzelliğine sahne oldu. İlçemiz kadınlarına böylesi güzel yemekler hazırlayarak askerlerimize moral verdikleri için Hanımeller Pazarında faaliyet yürüten kadınlara teşekkürlerini ileterek “Kadınlarımız tarihten beri hep askerlerimizin yanında olarak onlara moral vermişlerdir. Bugün de Develimizin vefakâr kadınları askerlerimize çok güzel yemekler hazırlayarak onlara sıcak bir ev ortamı oluşturmuşlar ve yüzlerini güldürmüşlerdir. Mukaddesatımızın koruyucusu olan askerlerimize böylesine güzel bir organizasyon tertip ettiği için başta Develi Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cabbar’a ve bu yemekleri hazırlayan İlçemiz kadınlarına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Kaymakam Duru ayrıca her Cumartesi günü faaliyet yürüten Hanımeller Pazarına ’da bütün İlçe halkının destek olması gerektiğini vurguladı. Develili hanımlar da Kaymakam Duru’ya teşekkürlerini ileterek her Cumartesi günü çarşı iznine çıkan askerlerin de ücretsiz olarak Hanımeller Pazarından yemek yiyecbileceklerini belirtti.