EKIM 2017
Yeni Devlet Hastanesinde İhale 9 Mart'ta
7 Şubat 2017

Kadın ve Çocuk Hastanesi üzerinde yapılacak olan yeni Devlet Hastanesi çalışmalarında mimari proje tamamlanmış olup yapım ihalesi 9 Mart’ta yapılacaktır.

Yıllardır hasretle uğraş verildiğini belirten ve hayata geçirilmek üzere olan Yeni Devlet Hastanesindeki son durum hakkında değerlendirmede bulunan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Vekilimiz Sami Dedeoğlu’nun da özveri ve gayretleriyle hayata geçecek olan 150 yataklı yeni hastanemizin projesi tamamlanarak Sağlık Bakanlığımızın onayından geçmiş, 9 Mart’ta ihalesi tamamlanacaktır. İnşallah en kısa sürede hep beraber temel atma törenini, büyük bir sevinçle gerçekleştireceğiz. Başta vekilimiz Sami Ağabey olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyor, şimdiden Develimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.