MAYıS 2017
İstanbul'da Develili Hayırseverler Zirvesi
7 Şubat 2017

İstanbul Laleli Kent Otel'de Kayseri Milletvekili hemşerimiz Sami Dedoğlu, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Seyrani Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu’nun ve hayırsever hemşerilerimizin katılımıyla “Hayırseverler Zirvesi” yapıldı. Vekilimiz Sami Dedeoğlu'nun daveti üzerine Kent Otel sahibi Hayırsever Sn. Fahri Mor ve Fahrettin Mor’un ev sahipliğinde yapılan programda her anlamda gelişmiş ve yaşam kalitesi yükselmiş bir Develi olmak için istişareler yapıldı.

Programa katılmaktan büyük bir onur ve mutluluk yaşadığını belirten Başkan Cabbar “Develimizin özellikle eğitim alanındaki gelişmesinin mimarları olan hayırsever hemşerilerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunmak adına yapılan törende amacın ziyadesiyle hâsıl olduğu kanaatindeyim. Develi sevdalısı vekilimiz Sami Dedeoğlu’nun daveti üzerine yapılan programda her şeyin en iyisine layık Develimiz için fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah bu yapılan istişarelerde alınan kararların yansımalarını Develimiz en kısa sürede görecektir. Başta vekilimiz Sami Dedeoğlu olmak üzere, hayırsever hemşerilerimize ve tüm dernek yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.