AĞUSTOS 2017
Develi' Bir Müjde de Ulaştırma Bakanlğından
30 Ocak 2017

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Kayseri’ye gelerek bir dizi açılışta bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ulaştırma toplantısında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a yeni müjdeler verdi.

Develi Tekir Kavşağına üst geçit yapımı, Develi-Yahyalı arasındaki yolun çift yol olması, Develi- Erciyes arası yolun 2017 yılında bitirilmesi, Proje çalışmaları tamamlanmak üzere olan Develi-Başköy arasındaki yolun 2018 yılında yapımına başlanması ve Develi Çevre yolunun duble yol yapımı ve Yahyalı’ya bağlanması müjdelerini veren Bakan Arslan, 2017 yılının Develi için yatırımlar yılı olacağını belirtti.

Ulaştırma toplantısı sonrası açıklamada bulunan Başkan Cabbar “Bu vesile ile bu hizmetlerin Develimize gelmesini müjdeleyen Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan beye, Develi’ye desteğini hep hissettiğimiz Çevre Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki beye, Develimiz için yapmak istediğimiz hizmetleri Ankara’da bizler için gece gündüz takip eden Başta Sami Dedeoğlu olmak üzere milletvekillerimize, İl başkanımıza, başta ilçe başkanımız Mehmet Durukan olmak üzere tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.