ARALıK 2017
Kül Kedisi'ne Miniklerden Yoğun İlgi
28 Ocak 2017

Develi Belediyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında “Kül Kedisi” isimli tek perdeli çocuk oyunu Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde miniklerle buluştu.

12:00 ve 15:00’de sahnelenen tiyatro oyununu toplamda binden fazla çocuk izledi. Tiyatro gösterimi öncesi sergilenen illüzyon gösterimi büyük beğeni topladı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı oyuncuları tarafından sahnelenen oyunun yönetmenliğini ise Melih Cevdet Avşaroğlu yaptı. Çocuklarıyla birlikte oyunu izleyen veliler ise böylesine etkinlikler düzenlediği için Başkan Cabbar’a teşekkürlerini iletti. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da sinema, konser ve tiyatrolar başta olmak üzere kültür-sanat etkinliklerinin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.