MAYıS 2017
Şehidin Babasından Başkan Cabbar'a Ziyaret
26 Ocak 2017

15 Temmuz Ruhunu yasatmak adına 10 ili kapsayan ve 15 Temmuz Şehidimiz Murat Kocatürk’ün anısına İlçemiz Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Taekwando turnuvası öncesi şehit Murat Kocatürk’ün babası Bayram Kocatürk ve İlçemiz Gençlik ve Spor Müdürü Adem Demir Başkan Cabbar’ı makamında ziyaret etti. Şehidin babası ile 15 Temmuz gecesi yaşananlar üzerine muhabbet eden Başkan Cabbar, 15 Temmuz’un anısına şehit babası Bayram Kocatürk’e hatıra plaketi takdim ederek Murat Kocatürk başta olmak üzere tüm şehitlere bir kez daha rahmet dileğinde bulundu.

İki gün süren Taekwando turnuvasında 10 ilden gelen sporcular Develililere hem yeteneklerini hem de dostluklarını sergiledi. Turnuva sonrası bütün sporculara madalya takdim edilirken İlçe protokolü de bu anlamlı müsabakanın düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederek gelenekselleşmesi ve daha da yaygınlaşması için çalışmaların devam edeceğini belirtti. Şehit Murat Kocatürk’ün babası Bayram Kocatürk de şehit oğlunun adına düzenlenen böylesi bir turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.