EKIM 2017
Hanımeller Pazarı Ulusal Basında
23 Ocak 2017

Develi Belediyesi’nin destekleriyle her Cumartesi Günü Kadın ve Gençlik Merkezinde faaliyetine devam eden Hanımeller Pazarı ulusal basında da büyük ilgi gördü.

Hanımeller Pazarı hakkında bilgi veren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develili ev hanımların el emeği göz nuru hazırladıkları ürünlerin sergilenmesi ve satılması ile aile bütçelerine katkı sağlayacağı için Belediye olarak açılması için her türlü desteği sağladık. Hanımlarımıza evinde ürettiklerini vergisiz pazarda satma imkanını sağladık. Yöresel ürünler ile el sanatları ürünleri de aynı pazarda yer alarakDeveli’nin doğal ve kültürel zenginliklerini önemli bir katkı sağlaması hedeflenmiştir. Bu amaçla kadınların kendi ürettikleri ürünleri bu pazarda satarak gelir elde edebilecekleri bir Pazar oluşturduk. Pazarımızda askerlerimize ücretsiz yemek verilmesi gibi birlikteliklerin de yaşandığı pazarımıza her Cumartesi günü faaliyet gösteren pazarımıza destek olmaları için tüm Develili hemşerilerimizi bekliyoruz. " dedi.