EKIM 2017
Develi Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi
20 Ocak 2017

Develi Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın girişimleri sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen su arozözü Develi Belediyesi bünyesine dahil edildi. Ford Cargo 2532 markalı araç 6x2 midilli şasi üzerine 13 bin litrelik su hacmine sahip.

Temizlik İşleri-Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kullanımına verilecek olan araçla ilgili açıklamada bulunan Başkan Cabbar “Toplam maliyeti 280 bin lira olan su arozözünün Belediyemiz bünyesine dahil edilmesi araç filomuzun giderek gelişeceğini göstermektedir. Yaptığımız girişimler sonucunda bizlerin elini boş çevirmeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye bir kez daha teşekkürlerimi iletirken, Develimize de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.