ARALıK 2017
Yerli Malı Haftası Etkinliği
19 Aralık 2014

Yerli Malı Haftası Etkinlikleri Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapıldı.

Develi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu program saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Daha sonra Okul Öğretmenlerinden Kutlu Yıldırımlı “yerli malının üretimi ve kullanımının ehemmiyeti” ile ilgili konuşma yaptı. “Milli Servet” ve “Yerli Malı Kullanır Türkler” adlı şiirlerin okunmasının ardından, program Kayseri’de yerli üretimin ve tüketimin desteklenmesi ile alakası salyt gösterisinin ardından sona erdi. İlçe Protokolünün de katıldığı programa öğrenci ve öğretmenlerinde yoğun katılımı vardı. Başkan Cabbar “Yerli Malını kullanmayı teşvik eden ve bu hususta teşvik edici bilgiler veren bir program hazırladığını için tebrik ediyorum” diyerek okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür etti.