ARALıK 2017
Kırsal Mahallelerde Karla Mücadele Ekiplerinden Yoğun Mesai
9 Ocak 2017

Develi Belediyesi'nin Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket eden karla mücadele ekipleri yoğun kar yağışı altında kırsal mahallelerdeki çalışmalarına aralıksız devam ederken, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develi Belediyesi olarak karla mücadele etmek için 7/24 hazır bekleyen bir ekip oluşturduk. Oluşturduğumuz ekip, Kırsal mahallelerden ilçe merkezine ulaşımın aksamaması ve hemşerilerimizin gündelik yaşantılarını olumsuz etkilememesi ve araç trafiğinin daha güvenli olması için yoğun mesai yaparak çalışmaktadırlar. Kırsal Mahallelerde yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda araçlarıyla mahsur kalan hemşerilerimiz Develi Belediyesi Karla mücadele ekipleri tarafından müdahale edildi” dedi. Başkan Cabbar ayrıca ‘‘Sürücülerimizin trafik kurallarına uymalarını gerekli önlemleri alınmadan trafiğe çıkmadan seyir etmelerini önemle rica ediyorum ’’ uyarısında bulundu.