MAYıS 2017
Belediye Ekiplerinden Kar Seferberliği
31 Aralık 2016

Hava tahminleri doğrultusunda dün gece ilçemizde yaşanan kar yağışı sonrası hazır kıta bekleyen ekipler kar temizlemek için seferber oldular.

Çalışmalarla ilgili Başkan Cabbar şöyle açıklamada bulundu: “Beyaz rahmet köylerimizden sonra nihayet bir kez daha şehir merkezimize yağdı. Develi Belediyesi olarak hava tahmin raporları doğrultusunda tüm tedbirlerimizi aldık. Gerek Fen İşleri ekiplerimiz kar temizleme ekipmanlarıyla yol ve caddeleri temizleyerek gerekse Temizlik işleri personellerimiz kaldırımları kürüyerek oluşabilecek aksaklıkların önüne geçtiler. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımız belediyemizin 621 60 41 nolu telefonumuzu arayabilirler. Sürücülerden isteğimiz lütfen kurallara uyalım. Kışın rahmet ve güzelliklerini doyasıya yaşamak temennisiyle.”