MAYıS 2017
Kız Meslek Lisesi Öğrencilerinden Halep'e Yardım Kampanyası
21 Aralık 2016

İlçemiz Ayşe-Yahya-Fatma Kocatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Halep’te yaşanan felaketlerden dolayı, Halep’li kardeşlerine destek olmak için “Sen Yoksan Bir Eksiğiz Halep’te” isimli yardım projesi başlattı.

Okul Müdürü Yavuz Berber’le birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek, projelerini anlatan öğrenciler, “Halep’te yaşanan insanlık vahşetinden dolayı mağdur olan kardeşlerimize el emeği göz nuru ile yaptığımız yiyecek ve içecekleri satarak kazanılan parayı onlara göndererek acılarını bir nebze olsun dindirmek, gözlerindeki bir damla yaşı silmek için böylesi bir proje başlatmış bulunuyoruz” diyerek Başkan Cabbar’ın da desteğini istedi. Böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçirdikleri için öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden Başkan Cabbar, “Halepli kardeşlerimizin acılarını dindirmek, gözlerindeki yaşı silmek adına her türlü projeyi destekliyor bu hususta ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Develimizde de yardımlar tüm hızıyla Mustafa Aksu Kültür Merkezinde toplanmaktadır. Bütün hemşerilerimin bu yardım kampanyasına destek olmalarını diliyorum” dedi.