AĞUSTOS 2017
Ak Parti Kayseri İl Yönetiminden Menfur Saldırı Sonrası Basın Açıklaması
20 Aralık 2016

Ak Parti Kayseri İl Başkanı H. Cahit Özden, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İlçe Belediye ve Parti Başkanları ile birlikte 17 Aralık’ta hain terör örgütü tarafından düzenlenen alçakça saldırıyı kınamak için parti binasında basın açıklamasında bulundu.

Ülkemizin 15 Temmuz gibi hayati bir sınavdan başarıyla geçtiğini belirten Başkan Özden, aynı şekilde bu terör belasından da el ele verilerek kurtulunacağını belirtti. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da “Söz konusu, devlet, vatan, bayrak gibi kutsallarsa bu necip millet bütün herşeyi elinin tersiyle itip mukaddesatına sahip çıkmıştır. Bizler de Develililer olarak bir ve diri olarak devletimizin, milletimizin ve emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek ister, saldırı da hayatını kaybetmiş Mehmetçiklerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.