AĞUSTOS 2017
Belediye Başkanlarından Kayseri Şehitlerine Taziye Ziyareti
19 Aralık 2016

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve 16 ilçenin belediye başkanı, 17 Aralık'taki hain saldırıda 14 şehit veren Zincidere Komando Tugay Komutanlığı'ndaydı. Başkanları, Tugay Komutanı Albay Kemal Kırış karşıladı.

Ziyarette bir kez daha şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da şifa dileyen Başkan Mustafa Çelik, Kayseri'deki birlik beraberliğe vurgu yaptı ve tüm belediye başkanlarının bir arada ziyaret etmesinin de bu birlik beraberliğin göstergesi olduğunu söyledi. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da Tugay Komutanı Albay Kemal Kırış ile yapılan görüşmede taziyelerini ileterek Develi halkının her daim askerinin ve polisin yanında, dimdik ayakta olduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Çelik ve ilçe belediye başkanları daha sonra mazisinde büyük zafer ve kahramanlıklar bulunan 1. Komando Tugay Komutanlığının müzesini gezdiler.