AĞUSTOS 2017
Develi Belediyesi KOSGEB Ofisinde Yoğun Hafta
19 Aralık 2016

Devletimizin küçük ve orta ölçekli işletmelere KOSGEB aracılığıyla hibe ve kredi hizmetleri Develi Belediyesi KOSGEB bürosunda da tüm hızıyla devam ediyor.

Özellikle küçük ölçekli esnafın “Can Suyu Kredisi’nden faydalanması için KOSGEB bürosundaki yoğun mesai hakkında bilgi veren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “KOSGEB’in resmi sitesinin yoğunluğundan dolayı, Belediye binamız içerisindeki KOSGEB büromuzda, İlçemizdeki küçük esnafımızı mağdur etmemek adına gece 02.00’a kadar müracaatlar kabul edilmiştir. KOSGEB ofisi olarak İlçemizde toplamda 200 yeni işletme kaydı yapılmış olup ayrıca 185 firmanın kredi başvurusu gerçekleştirilmiştir. İnşallah bu ve benzeri çalışmalarla küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin kalkınması için bilgilendirme ve yönlendirme çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” dedi.