TEMMUZ 2017
Develi 2017 Yatırımları İçin İstişare Toplantısı Yapıldı
15 Aralık 2016

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında Develi’ye yapılacak yatırımları planlamak için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temur’un katılımıyla Erciyes'te bir toplantı yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Çelik’e Başkan Cabbar Develi 2017 yılı yatırım dosyası sundu. 2017 yılında yapılacak olan yatırımların olduğu dosyayı Başkan Çelik inceledi.

Yapılan istişarelerden sonra Başkan Çelik “2017’yi planlarken ilçe belediye başkanlarının tavsiyelerini alıyoruz ve 2017 hizmet döneminde hangi yatırımların yapılacağını tespit ediyoruz. Develi ilçesine alt ve üst yapıda çok önemli hizmetler yaptık. Doğal gazın Develi'ye gelmesiyle birlikte tüm alt yapıyı yeniledik. Ardından Karayolları ile Erciyes çevre yolu arasında bulunan ana caddenin asfaltını tamamladık. İnşallah 2017 yılında da Develi’mize desteğimiz devam edecek" diye konuştu.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da her zaman Büyükşehir'in desteğini aldıklarını ifade ederek "Bugüne kadar ne zaman gelsek boş çevirmediniz. Elinizdeki imkanlarla isteklerimize cevap verdiniz. Destekleriniz nedeniyle teşekkür ediyorum. 2017'de de desteklerinizin devamını bekliyoruz" dedi.

Görüşme sırasında ayrıca Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e kendi portresinin bulunduğu bir tablo hediye ederek, 15 Temmuz Demokrasi Nöbetlerinde Develi isimli dergiyi takdim etti.