KASıM 2017
Karla Mücadele Ekipleri Çalışmalara Devam Ediyor
15 Aralık 2016

Develi Belediyesi kar timleri, kar yağışı nedeniyle karla kaplı ve buzlanan yolları ulaşıma açmak için çalışmalarına devam ediyor.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle buzlanan yollar ve kaldırımlar araç ve yaya trafiğine açmak için çalışma yapıyor. Develi Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ana ve ara arterler, cadde ve sokaklar ile araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgeleri kardan ve buzdan temizliyor. Çalışmalarda tuzlama ve kumlama araçları da kullanılıyor. Belediyemiz Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne ve Büyükşehir Belediyesine bağlı diğer ekipler de kırsal mahallelerdeki kapalı yolları ulaşıma açmak için mücadele ediyor.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develi Belediyesi olarak karla mücadele ekibimizi 7/24 hazır kıta bekletiyoruz. Yağan karla birlikte buzlanma olması nedeniyle karla mücadele ekiplerimiz ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde yoğun bir şekilde yolların araçların geçişine açılması ve kaldırımlarında yayaların kullanımına hazır hale getirmek için çalışma yaptı ve Kısa zamanda yollar araçların ve kaldırımlar yayaların kullanımına hazır hale getirilmiştir. Araç kullanan sürücülerimiz, zincirsiz ve kış lastikleri olmadan trafiğe çıkmamaları can ve mal güvenliği açısından önemlidir” dedi.