NISAN 2017
Okul Öncesi Dönem Model ve Tasarım Sergisi Açıldı
15 Aralık 2016

Erciyes Üniversitesi Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde ‘‘Haydi Çocukluğa’’ adlı sloganla okul öncesi model ve tasarımları sergisi açıldı.

Serginin açılışı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Hüseyin Şahin Meslek Yüksek Okulu Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Değirmendereli tarafından gerçekleştirildi. Açılış sonrası sergi katılımcılar tarafından gezildi. Başkan Cabbar Sergi stantlarını gezerek sergideki materyaller hakkında öğretim görevlilerinden ve öğrencilerden bilgi aldı. Büyük bir ilgiyle öğrencilerin anlattıklarını dinleyen Başkan Cabbar bütün stantları gezdi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ‘‘Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlileri ve öğrencilerin yapmış oldukları sergi, gerçekten beyin fırtınası gerektiren ve emek sarf edilen özverili bir çalışma. Bizlere düşen görev, öğrencilerin fiziki çalışma ortamlarını sağlayarak onların daha verimli olmalarını ve kendilerini gerçekleştirmelerine fırsat vermektir. Ben sergiyi büyük bir keyifle gezdim. Adeta çocukluğuma gittim. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Develili hemşerilerimizi ve çocuklarımızı sergiyi gezmeleri için davet ediyorum” dedi.