NISAN 2017
0-18 Yaş Aile Eğitimi Protokolü İmzalandı
7 Aralık 2016

Develi Belediyesi ile Develi Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleşecek olan “0-18 Yaş Aile Eğitim Programı” protokolü Belediye Başkanlığı makamında Başkan Cabbar’la İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan arasında imzalandı.

2 yıllık bir süreyi kapsayan eğitim protokolüyle ilgili bilgiler veren Başkan Cabbar “Develi Belediyesi olarak her türlü eğitim faaliyeti içerisinde bulunmayı kendimize bir borç biliyoruz. Geçen senelerde de uyguladığımız, özellikle de İlçemizdeki annelerimizin çok istifade ettiği ve tekrar yapılmasını istediği “0-18 Yaş Aile Eğitim Programının” protokolünü Milli Eğitim Müdürlüğümüzle imzalamış bulunuyoruz. İnşallah bundan önceki senelerde olduğu gibi eğitim programımız, velilerimizin çocuklarını yetiştirmelerinde bilinç seviyelerini artırmaya ve karşılaştıkları sorunların üstesinden gelebilmelerine vesile olur” diyerek “0-18 Yaş Aile Eğitimi Programının” kısa sürede faaliyetlerine başlayacağını belirtti.