TEMMUZ 2017
Soğuk Havaya Rağmen Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor
7 Aralık 2016

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin alt yapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahalle ve caddelerdeki asfaltlama çalışmaları kışın soğuk havasına rağmen devam ediyor.

Öncesinde Bahçelievler, Âşık Seyrani Hasan Şahan, Arı Mamak, Aşağı Everek 90 Evler, Reşadiye, Camicedid, İbrahim Ağa, Fenese Yukarı ve Alparslan Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekiplerin zemin hazırlıklarını ve alt yapı çalışmalarını tamamladıkları Âşık Seyrani Caddesindeki sıcak asfaltlama çalışmalarında sona geldi. Çalışmayı yerinde inceleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Soğuk hava şartlarına rağmen ekiplerimiz gerek merkez mahallelerimizde gerekse köylerimizde asfalt ve parke çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İnşallah en kısa sürede yol çalışmalarımızı tamamlayarak hemşerilerimizin kullanımına uygun hale getireceğiz” dedi.