NISAN 2017
Develi Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısını Yaptı
5 Aralık 2016

Develi Belediyesi, Aralık Ayı olağan meclis toplantısını Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın öncülüğünde, meclis üyelerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Toplantı öncesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlik mesleğinden emekli olmuş meclis üyelerinden Hacı İbrahim Özkan ve Şükrü Kalkanlı ’ya hediyeler takdim eden Başkan Cabbar, şehir dışında bulunmasından dolayı Mehmet Tuna’ya ise hediyesini meslektaşlarına takdim etti. Öğretmenlik mesleğinin en kutsal meslek olduğunu belirten Başkan Cabbar, “Bir kez daha başta meclis üyelerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günün tebrik ediyorum” dedi. Başkan Cabbar toplantı sonrasında "Aldığımız ve alacağımız bütün kararları Yüce Mevla'nın hayırlara tebdil etmesini diliyor, sizlerle beraber Develimiz için en güzelini bulma yolunda girdiğimiz bu mücadelede başarılar diliyor, bütün meclis üyelerine teşekkür ediyorum" diyerek toplantıyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Alınan meclis kararları Develi Belediyesinin resmi web sitesinde paylaşılmaktadır.