AĞUSTOS 2017
İlçe Protokolünden Zile Mahallesine Ziyaret
2 Aralık 2016

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Garnizon Komutanı Mustafa Mangar, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Erdem ve Develi Müftüsü Zekeriya Koçak Cuma Namazını Zile Mahallesinde kılarak, namaz öncesi ve sonrasında mahalle sakinleriyle bir araya gelip hasbihal etti.

Namaz öncesinde Kaymakam Duru ve Başkan Cabbar, köy camisi içerisinde mahalle sakinleri ile hasbihal ederek şikayet ve isteklerini dinleyip sorularını cevaplandırdı. Başkan Cabbar ise mahalleye yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda Mahalle Muhtarı Gökhan Emre Güçlü, Kaymakam Duru, Başkan Cabbar ve diğer protokol üyelerine ziyaretlerinden ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.