TEMMUZ 2017
Bayanlara "Eğer İstersen" Konulu Seminer Yapıldı
29 Kasım 2016

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KAYMEK ve Develi Belediyesinin de katkılarıyla Kadın ve Gençlik Merkezinde Develili bayanlara yönelik “Eğer İstersen” konulu seminer yapıldı.

Eğitimci-Yazar Sema Maraşlı, Yrd. Doç. Dr. Füsun Acar, NLP Uzmanı Gamze Poyraz, KLK Psikolog Nuran Oğuzkaya, Avukat Şirin Yarıçam, Girişimci Merve Sarıoğlu, Proje Danışmanı Zeynep Odacı, Duygu Arık Bostan ve Yasemin Atay’ın kendi uzmanlık alanları ile ilgili kadınların sosyal ve ekonomik alanda karşılaştıkları problemlere nasıl çözümler üreteceğine dair yapılan seminer tüm gün boyunca devam etti. Seminer esnasında Kadın ve Gençlik Merkezini ziyaret eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Kadınlarımızın eğitim ve bilgi seviyesini yükseltmek amacıyla kurulan Kadın ve Gençlik Merkezimizin faal kullanılarak böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapması bizleri çok sevindiriyor. İnşallah bu ve benzeri yapılan seminerlerle kadınlarımız sosyal ve ekonomik hayat içerisinde çok daha etkin ve başarılı olacaklardır” diyerek uzmanlara katılımlarından ve değerli bilgilerini paylaşmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.