TEMMUZ 2017
Yeni Devlet Hastanesi İhale Aşamasında
25 Kasım 2016

Kadın ve Çocuk Hastanesi üzerinde yapılacak olan yeni Devlet Hastanesi çalışmalarında mimari proje tamamlanarak ihale aşamasına gelinmiştir.

Sağlık Bakanlığından gelen uzmanlar eşliğinde mimari proje alan üzerinde test edildikten sonra herhangi bir sorunun olmadığı, ihale aşamasına geçileceği belirtilerek en kısa sürede temel atma çalışmalarına başlanabileceği belirtildi. Çalışmaları yerinde inceleyerek uzmanlardan bilgiler alan Başkan Cabbar “Vekilimiz Sami Dedeoğlu’nun da özveri ve gayretleriyle hayata geçecek olan yeni hastanemizin projesi tamamlanarak Sağlık Bakanlığımızın onayından geçmiştir. İnşallah çok kısa bir sürede ihalesi de tamamlanarak, en kısa sürede temel atma törenini, büyük bir sevinçle gerçekleştireceğiz. Başta vekilimiz Sami Ağabey olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyor, şimdiden Develimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.